Internationale Verhuizers


5 redenen om te kiezen voor professionele ontruiming

Kies daarom voor professionele ontruiming

Heeft u een bedrijfspand dat ontruimd moet worden? Of een woning? Vanwege een verhuizing, emigratie, overlijden of om een andere reden? Weet dan dat hier heel wat tijd in gaat zitten. Die tijd besteedt u liever aan iets anders. Daarom is het een goede keuze om een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen voor het ontruimen van uw bedrijfspand of woning. Professionele ontruimers nemen letterlijk en figuurlijk de last van uw schouders. In dit blog geven we u 5 redenen om te kiezen voor professionele ontruiming.

Ervaren professionals weten wat er gedaan moet worden

Als u kiest voor professionele ontruiming, kiest u automatisch voor kennis en ervaring. Een professioneel ontruimingsbedrijf weet precies hoe een woning of bedrijfspand snel en efficiƫnt ontruimt kan worden. Ze weten alles over de valkuilen van het leeghalen van een woning of bedrijfspand en kunnen deze omzeilen.

Goede service

Naast professionaliteit en kwaliteit, biedt een professioneel ontruimingsbedrijf ook een goede service. De tevredenheid van klanten staat altijd voorop. Daarom zet een professioneel ontruimingsbedrijf altijd een stapje extra voor de klant.

Woning- of bedrijfsontruiming naar wens

Natuurlijk bepaalt u zelf hoe de ontruiming eruit gaat zien. Uw wensen staan altijd centraal. Zowel bij een woningontruiming als bij een bedrijfsontruiming. Geef dus uw wensen door aan het ontruimingsbedrijf en zij zorgen ervoor dat het leeghalen van uw woning of bedrijfspand succesvol verloopt.

Ook in geval van spoed

In sommige gevallen moet een woning of bedrijfspand met spoed worden leeggehaald. Een professioneel ontruimingsbedrijf is 24/7 bereikbaar en kan indien mogelijk dezelfde dag nog naar u toe komen voor een intake.

Uw woning of bedrijfspand wordt bezemschoon opgeleverd

Een bezemschone oplevering, dat is wat er wordt verwacht van een ontruiming. Maar een professioneel ontruimingsbedrijf kan meer voor u doen, zoals de volgende extra werkzaamheden:

 • Gaatjes dichtmaken
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Schilderwerk
 • Schoonmaakwerk
 • Schroeven en pluggen verwijderen

Wilt u weten wat een professioneel ontruimingsbedrijf nog meer voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved