Internationale Verhuizers


De voordelen van een PVC vloer bij nieuwbouw

Het fijne van een PVC vloer straks in uw nieuwbouwwoning

Gaat u binnenkort verhuizen? En verhuist u naar een nieuwe, misschien nog wel te bouwen, nieuwbouwwoning? Dan wilt u daar natuurlijk een goede, degelijke vloer in hebben die aan veel, al dan niet al uw wensen voldoet. Daarvoor is één vloer bij uitstek geschikt. Waarom? Dat vertellen we u met alle plezier in dit blog.

Een moderne vloer in een moderne woning

Een nieuwbouwwoning is vaak per definitie al modern en strak. Omdat deze nog leeg is bij oplevering, is de woning helemaal in te richten in lijn met uw wensen en dromen. Een PVC vloer past daar zo goed bij omdat deze in verschillende varianten, kleuren en stijlen te krijgen is. U geeft met zo’n vloer dus echt een eigen draai aan uw nieuwe huis en u zit nooit vast aan een klein assortiment.

De PVC vloer kan tegen een stootje

Trekt u straks met een compleet gezin in uw nieuwbouwwoning, of gaat u beginnen aan gezinsuitbreiding? Dan is een PVC vloer perfect! Een PVC vloer is namelijk opgebouwd uit 3 lagen.

 • Een ondervloer
 • Een filmlaag, die voorzien is van een patroon en een kleurtje heeft
 • Een toplaag, die zorgt voor extra bescherming en stevigheid

Zodoende gaat een PVC vloer lang mee. Ook wanneer er dagelijks veel mensen in en uit lopen in uw nieuwbouwhuis.

De extraatjes bij een PVC vloer

Een PVC vloer gaat dus lang mee, en is in de door u gewenste stijl verkrijgbaar. Maar dat is nog niet alles. Met een PVC vloer krijgt u ook de volgende extra voordelen:

 • Geluiddempend
 • Makkelijk in onderhoud en reiniging
 • Laag in kostprijs
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Stijlvol en modern

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Kies dan voor een PVC vloer. Daarmee heeft u een solide, praktische en langdurig mooie vloer in huis. Zo gaat het nieuwe hoofdstuk in uw leven goed van start!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved