Internationale Verhuizers


De waarheid achter de woningontruiming

Alleen bij negatieve oorzaken?

Een woningontruiming… Was zoiets niet alleen nodig na een overlijden, scheiding of faillissement? Dat zijn namelijk alleen maar negatieve oorzaken! Betekent dit dat een woningontruiming alleen maar ingeschakeld moet worden bij nadelige situaties? Wij vroegen het ons af. Daarom gingen we op zoek naar redenen waarom mensen hun huis laten ontboedelen. En we kunnen alvast verklappen: ontruimen wordt echt niet alleen gedaan na nadelige oorzaken! Lees hier de waarheid achter de woningontruiming!

Redenen om te gaan ontboedelen

Ok, eerlijk is eerlijk, vaak wordt een woningontruiming inderdaad gepland, omdat een situatie in negatieve zin is veranderd. Denk aan een familielid dat is overleden. Die woning moet dan natuurlijk ontruimd worden. Of denk aan een bedrijf dat failliet is gegaan. Het hele bedrijfspand moet in zeer korte tijd volledig leeggehaald worden. En dan is er nog de scheiding. Op een dag word je door je, inmiddels voormalig, partner alleen achtergelaten in een veel te groot en te duur huis. Een bedrijf in woningontruiming kan dan uitkomst bieden. Zo ben je immers snel en betaalbaar van al je spullen af. Maar laten we ons nu focussen op de plezierige redenen om je huis te laten ontboedelen.

Laat je huis om deze leuke redenen ontruimen

Zijn de kinderen het huis uit? En heb je geen zin meer dat grote, logge huis voortdurend bij te moeten houden en schoon te maken? Ga dan kleiner wonen! Tegenwoordig in minimalistisch wonen helemaal in. Het bespaart je enorm veel aan huur of hypotheek. En wees eerlijk: hoe vaak zitten we nu eigenlijk in ons huis? Zeker als je veelvuldig op vakantie gaat, terrasjes bezoekt en uit eten gaat, is een groot huis eigenlijk alleen maar lastig! Als je kleiner gaat wonen, kunnen er wel eens wat meubels achterblijven in het oude huis. Je wilt ze niet meenemen en hebt ook geen zin of tijd om ze aan te bieden op Marktplaats. Een bedrijf in woningontruiming kan deze voor je verwijderen, of zelfs voor je aanbieden bij een veilinghuis! Zo kunnen de meubels je alsnog wat opleveren.

Ontspan optimaal in een verzorgingshuis

Een andere positieve reden om een woningontruimer in te schakelen, is verhuizen naar een verzorgingshuis. Heb jij je hele leven hard gewerkt? Vind je het lastig zelf elke dag weer te moeten schoonmaken en koken en begin je een beetje te vervelen in je oude huis? Verhuis dan naar een verzorgingshuis, waar je optimaal verzorgd wordt. Het is nu jóuw tijd. Ontspan optimaal. Dit begint al bij het ontruimen van je oude huis. Alle zorgen worden je uit handen genomen. Kortom, er zijn genoeg positieve redenen om een woningontruiming in te plannen!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved