Internationale Verhuizers


5 dingen waar u op moet letten bij het kiezen van een verhuizer

De voordelen van een vlotte verhuizing

Wat vindt u belangrijk wanneer u gaat verhuizen? Is dat de prijs, kwaliteit of nog iets anders? Of u nu internationaal gaat verhuizen of binnen Nederland, er zijn een aantal dingen waar u op moet letten bij het kiezen van een verhuizer. In dit blog leest u welke vijf dingen dit zijn.

1. Een goede prijs

Een verhuizing geeft best wel wat kosten. Zorg er dus voor dat u voor een verhuizer kiest een goede prijs biedt. Let hierbij op welke diensten inbegrepen zijn en of er geen bijkomende kosten worden gerekend. Weet u niet welke verhuizer u moet kiezen? Vraag dan een offerte aan bij verschillende verhuizers. Bij de aantrekkelijkste opties kunt u vervolgens meer informatie inwinnen.

2. Een goede kwaliteit

Kies voor een verhuisbedrijf dat een goede kwaliteit levert en zorgvuldig met uw meubels en andere spullen omgaat. Ga na welke garanties de verhuizer biedt, vraag aan anderen welke ervaring ze met deze verhuizer hebben gehad en bekijk de beoordelingen op internet.

3. Passende diensten

Wanneer u voor een verhuisbedrijf kiest, ga dan na of deze ervaren is in de diensten die u wilt laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Senioren verhuizing
 • Student verhuizing
 • Woning ontruiming

4. Nationaal of internationaal

Ga na of uw verhuizer werkt in de regio waarin u wilt verhuizen. Werkt de verhuizer door heel Nederland? Verzorgt het verhuisbedrijf ook verhuizingen over de grens en om welke landen gaat het dan?

5. Mate van ontzorging

Bij het kiezen van een verhuizer is het belangrijk te weten in welke mate deze u ontzorgt. Wilt u veel zelf doen of wilt u juist alles uit handen geven? Ga na of de verhuizer voldoet aan uw wensen. Hebben ze een in- en uitpakservice? Ontruimen ze de oude woning en leveren ze deze bezemschoon op? Zorg ervoor dat u hierover goede afspraken maakt, zodat u met zo min mogelijk zorgen kunt verhuizen naar uw nieuwe woning.

Wat vond u van dit artikel? Vertel het ons via het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved