Internationale Verhuizers


Fouten bij beveiligingscamera’s

Uw huis beschermen met beveiligingscamera’s

Heeft u een mooie woning waar u trots op bent? Dan wilt u natuurlijk niet dat criminelen uw spullen meenemen of uw huis beschadigen. Om criminelen op te pakken is het van groot belang dat u goed werkende beveiligingscamera’s ophangt. Maar wist u dat veel mensen fouten maken bij het aanschaffen en/of monteren van een nieuwe beveiligingscamera? Hierdoor loopt u het risico dat de boeven niet geïdentificeerd kunnen worden. In dit blog vertellen wij u meer over de meest gemaakte fouten die mensen maken bij het kopen en monteren van hun beveiligingscamera’s.

De juiste kwaliteit camera

Een veel voorkomende fout die mensen maken, is het aanschaffen van een te goedkope beveiligingscamera. We kennen allemaal wel de beelden van zeer pixelige beveiligings video’s waarin iemand amper te herkennen is. Hierdoor zijn mensen vaak niet te identificeren. Met een betere kwaliteit camera, heeft u sneller de garantie dat de crimineel in kwestie ook daadwerkelijk gepakt wordt.

Infrarood functie op camera

De meeste inbrekers slaan hun slag tijdens de nachtelijk uurtjes of in de scherming. In fel daglicht zijn daders immers makkelijker te zien en te herkennen. Dit proberen criminelen natuurlijk te voorkomen. Let er dus op dat u een camera aanschaft met een infrarood functie. Zo heeft u in ieder geval de garantie dat u dag én nacht optimale camerabeveiliging voor uw huis heeft.

Beveiligingscamera goed richten

Een veel voorkomend probleem is dat de camera op een verkeerde plek gehangen wordt. Richt uw beveiligingscamera daarom altijd op toegangswegen en waardevolle voorwerpen. Wilt u het huis echt goed bewaakt hebben? Hang dat camera’s bij elk raam en elke deur. Zo heeft u de crimineel in korte tijd geïdentificeerd.

Meer vragen over beveiligingscamera’s?

U heeft nu gelezen hoe u uw beveiligingscamera’s goed ophangt. Er zijn natuurlijk nog veel meer handige tips en trucs, maar u heeft uw huis al goed beveiligd wanneer u een professionele camerabewaking set aanschaft. Heeft u meer vragen of wilt u graag meer tips horen? Stel dan uw vragen in ons contactformulier en we helpen u zo snel mogelijk.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved