Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Goedkoop verhuizen

Wilt u goedkoop verhuizen? Dan moet u bij UTS van Hunen zijn. Wij kunnen voor u een goedkope verhuizing regelen. Door creatief bepaalde diensten te combineren kunt u bij ons goedkoop verhuizen. Bovendien is ook de schoonmaak en opslag via ons internationaal verhuisbedrijf bijzonder voordelig.

Goedkope verhuizing op maat

Volgens een gedegen stappenplan bespreken wij van te voren met u hoe wij de verhuizing het meest efficiënt kunnen aanpakken. Door ons grote verhuisteam en geavanceerde materialen en wagenpark kunnen wij u een goedkope verhuizing op maat bieden. Hiermee bent u verzekerd van de laagste tarieven en betaalt u nooit te veel.

Goedkoop verhuizen?

Ook als u naar een ander land en continent gaat verhuizen, kunnen onze internationale verhuizers u goedkoop verhuizen. Via het internationaal UTS netwerk bieden wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Wij voeren verhuizingen voor particulieren en zelfs van grote multinationals uit. Wij komen graag met u in contact om een vrijblijvend verhuisplan voor een goedkope verhuizing op te stellen.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved