Internationale Verhuizers


Het huis leeghalen bij een verhuizing

Hier moet u op letten bij een verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan moet er veel gebeuren. U moet niet alleen al uw spullen inpakken, u moet er ook voor zorgen dat het pand in goede staat achterblijft. Bij een huurhuis moet u er over het algemeen voor zorgen dat u het huis in de originele staat hersteld. Maar wat betekent dit concreet? Wij leggen het uit.

Raambekleding

Veel mensen halen alle meubels weg bij het verhuizen, maar vergeten de raambekleding mee te nemen. Zelf opgehangen gordijnen, rolgordijnen en luxaflex moet u officieel ook meenemen. Vaak is echter het probleem dat de ramen van uw oude woning niet hetzelfde formaat hebben als de ramen in uw nieuwe woning. U kunt dus niets meer met de raambekleding doen. Informeer daarom altijd of de nieuwe huurder interesse heeft in het overkopen van de raambekleding.

De wandbekleding

Vaak staat er in uw huurcontract iets over het verven van de muren of het aanbrengen van wandbekleding. In de meeste gevallen moet u de wandbekleding verwijderen en/of de muren weer in de originele kleur verven. Zelf aangebrachte verf, tegels, steenstrips voor binnen of andere wandbekleding moet u dus weer weghalen.

Gaten in de muur

Vergeet ook niet om grote gaten in de muur te dichten. Dit geldt dus in ieder geval voor gaten groter dan een halve centimeter. Kleine spijkergaatjes hoeft u niet per se te dichten. Loop in een keer alle muren na, dan is deze klus snel geklaard en weet u zeker dat u niet per ongeluk een ruimte vergeet of overslaat.

In alle gevallen geldt: kijk uw contract na en/of overleg met de verhuurder van het pand. Zo voorkomt u dat u onnodig werk verricht en voorkomt u spanning en stress bij een verhuizing.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved