Internationale Verhuizers


Hoeveel kost een woningontruimer eigenlijk?

Een woningontruiming hoeft niet duur te zijn

Een woningontruiming moet soms onverwachts gebeuren. Na een overlijden bijvoorbeeld. Of in het geval van een onvoorziene, snelle verhuizing. In een korte tijd moet een bedrijf in woningontruiming ingeschakeld worden. Vaak is er in zulke gevallen niet genoeg tijd om uitvoerig op zoek te gaan naar een bedrijf dat zowel professioneel, nauwkeurig, respectvol én betaalbaar is. Wij zochten naar een oplossing, waarmee u op een snelle een simpele manier een geschikt bedrijf in woningontruiming kunt vinden. Lees verder om te ontdekken hoe u de kosten voor een woningontruiming zo laag mogelijk kunt houden.

Waarvan hangen de kosten voor een woningontruiming af?

Hoeveel een woningontruiming precies gaat kosten, is helaas niet zomaar te zeggen. Het hangt namelijk van verschillende facetten af. Denk aan de grootte van de woning. Maar ook over welke diensten u zoal van een woningontruimer wenst. Zo zijn er woningontruimers die enkel in te schakelen zijn voor het leeghalen van huizen. Maar er zijn ook aanbieders op de markt, die meer voor u kunnen betekenen. Denk aan het verwijderen van uw vloerbedekking, het verhuizen van uw meubels of u in contact brengen met een veiler, zodat u uw inboedel kunt laten opkopen. Wat u het beste kunt doen als er een woningontruiming op de planning staat, is bij tenminste drie woningontruimers een vrijblijvende offerte op te vragen. Vaak hoeven zij alleen te weten hoe groot de ruimte is en wat er precies moet gebeuren. Ook kunt u zelf al wat kleine spullen inpakken en deze verhuizen, weggeven of verkopen. Dat scheelt u al enorm in de kosten voor een woningontruiming.

Houd uw kosten voor de woningontruimer laag

Kortom, een woningontruiming hoeft echt niet heel veel te kosten. Zoek eerst de voordeligste woningontruimer op. Vraag direct verschillende offertes op en vergelijk deze kritisch met elkaar. Lees goed wat aangeboden wordt voor welke prijs. Dit kan namelijk enorm verschillen. En lees goed door of er nog eventuele onvoorziene kosten achteraf bij kunnen komen. Schroom ook niet, als u daar de tijd en energie voor heeft, kleine taakjes zelf op te pakken. Zo scheelt het bij een verhuizing al enorm als u uw kleinere spullen al in dozen heeft gestopt. De woningontruimer hoeft het pand dan alleen nog maar leeg te ruimen. Dat scheelt enorm in tijd en daarmee ook in de kosten voor de woningontruiming!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved