Internationale Verhuizers


Internationaal verhuisbedrijf

Internationale Verhuizers is een internationaal verhuisbedrijf uit Gelderland. Al meer dan 60 jaar verzorgen onze internationale verhuizers verhuizingen in binnen- en buitenland. Door de vele verhuizingen die wij in al die jaren hebben mogen uitvoeren, weten wij precies hoe wij de verhuizen naar het buitenland voor u het meest aangenaam kunnen laten verlopen.

Snel en efficiënt verhuizen

Wij spreken met u graag alle details door die bij de verhuizing komen kijken, zodat wij de verhuizing efficiënt en snel kunnen uitvoeren. Als internationaal verhuisbedrijf werken wij voor een groot aantal multinationals en verzorgen wij dagelijks grote en kleine verhuizingen.

Verhuizing op maat

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw goederen op de plaats van bestemming getransporteerd worden. Wij hebben de beschikking over een aantal grote en kleine verhuiswagens, verhuisliften en vele opslagcontainers, zodat wij een verhuizing volledig op maat kunnen aanbieden.

Meer informatie over ons internationaal verhuisbedrijf

Wilt u ook goedkoop verhuizen en wilt u meer informatie over ons internationale verhuisbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf met u door.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved