Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Landelijk raambeslag en deurbeslag

Landelijk beslag voor uw ramen en deuren

Accessoires voor deur en raam

U bent bezig met de inrichting van uw huis en tuin. Of het nou is omdat u wat kleine dingen wilt veranderen of omdat u het hele huis een make-over geeft. Het is altijd belangrijk dat u zich thuis voelt in uw huis en dat alles precies is zoals u wilt. Hierbij zijn deuren en ramen onbedoeld een grotere factor dan u waarschijnlijk had verwacht. Want een raam is een eyecatcher en om een deur kunt u niet heen. Het is dus van belang dat ook deze er precies uitzien zoals u voor ogen heeft. Hierbij is het mogelijk om door middel van een verandering van raambeslag en deurbeslag een compleet nieuwe look te creëren. Hierbij kan bijvoorbeeld gekozen worden voor landelijk raambeslag en deurbeslag om een mooie, rustieke look te creëren. Lees er meer over in dit blog.

Landelijk raambeslag

U bent bezig met het inrichten van uw huis en zou graag andere accessoires zien op uw ramen? Dat is natuurlijk zeer begrijpelijk. Ramen zijn, onbedoeld, een groot deel van uw interieur en zijn niet weg te werken. Het is dus belangrijk dat u enthousiast wordt van uw ramen en de accessoires die daarbij horen. Het is mogelijk om uw ramen te decoreren met landelijk raambeslag. Door dit raambeslag krijgt uw raam en daardoor ook de ruimte en uw huis een landelijke, antieke sfeer. Landelijk raambeslag is beschikbaar in vele verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan simpelere versies, maar ook versies versierd met prachtige bloemen of krullen zijn absoluut een optie.

Landelijk deurbeslag

Ook deuren kunnen niet worden overgeslagen als het gaat over uw interieur. Vaak ziet een deur er wel mooi uit, maar bent u eigenlijk niet zo tevreden over de klink. Er is absoluut geen reden om een minder mooie klink te accepteren, want er is prachtig deurbeslag beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan landelijk deurbeslag voor uw binnendeuren of buitendeuren. Door dit deurbeslag krijgt uw huis bij iedere deur en iedere aanraking van een hand op de klink een antieke, landelijke sfeer die meteen uw hele huis inpakt. Ook bij landelijke deurbeslagen zijn er vele verschillende opties mogelijk. Denkt u hierbij aan prachtig met bloemen versierde deurbeslag, of misschien een antieke deurknop? Het maakt absoluut niet uit waar u aan denkt bij landelijk deurbeslag, alles is mogelijk!

Laat een specialist in landelijk raam- en deurbeslag u helpen

Bent u overtuigd dat landelijk raambeslag en deurbeslag iets voor uw huis is? Of wilt u misschien liever eerst meer informatie voordat u de beslissing neemt? Alles is mogelijk. Aangeraden wordt dat u eerst contact opneemt met een specialist in landelijk raambeslag en deurbeslag, zij kunnen met u meedenken om ervoor te zorgen dat uw dromen uitkomen.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved