Internationale Verhuizers


Opslagruimte Gelderland

U bent op zoek naar opslagruimte in Gelderland? Zoek dan niet verder! Als internationale verhuizers, beschikken wij over een eigen opslagruimte waar genoeg plaats is voor de opslag van uw volledige inboedel.

Verwarmde en beveiligde opslagruimtes

U kunt misschien uw goederen opslaan in een schuur of garage, maar die is meestal niet goed beveiligd en is vaak erg vochtig. Een opslagruimte van Internationale Verhuizers is dan dé perfecte oplossing. Wij slaan uw inboedel op in een verwarmde en goed beveiligde loods. Wij hebben diverse opslagruimtes waar wij uw inboedel in kunnen opslaan. Van een enkele stoel tot uw volledige inboedel heeft in onze opslagruimte in Gelderland op die manier altijd een passende opslagplaats.

Meer opslagruimte Gelderland?

Wij bieden de opslagruimte aan tegen zeer scherpe tarieven. In combinatie met onze verhuisservice is dit zelfs extra voordelig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat ons een prijsindicatie opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ons bereiken voor opslagruimte in Gelderland via ons telefoonnummer en via het contactformulier op deze website.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved