Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Opslagruimte Gelderland

U bent op zoek naar opslagruimte in Gelderland? Zoek dan niet verder! Als internationale verhuizers, beschikken wij over een eigen opslagruimte waar genoeg plaats is voor de opslag van uw volledige inboedel.

Verwarmde en beveiligde opslagruimtes

U kunt misschien uw goederen opslaan in een schuur of garage, maar die is meestal niet goed beveiligd en is vaak erg vochtig. Een opslagruimte van UTS van Hunen is dan dé perfecte oplossing. Wij slaan uw inboedel op in een verwarmde en goed beveiligde loods. Wij hebben diverse opslagruimtes waar wij uw inboedel in kunnen opslaan. Van een enkele stoel tot uw volledige inboedel heeft in onze opslagruimte in Gelderland op die manier altijd een passende opslagplaats.

Meer opslagruimte Gelderland?

Wij bieden de opslagruimte aan tegen zeer scherpe tarieven. In combinatie met onze verhuisservice is dit zelfs extra voordelig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat ons een prijsindicatie opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ons bereiken voor opslagruimte in Gelderland via ons telefoonnummer en via het contactformulier op deze website.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved