Internationale Verhuizers


Slim inpakken tijdens de verhuizing

Binnenkort verhuizen? Zo pak je je spullen slim in

Inpakken voor je verhuizing kost veel tijd. De verhuisdag brengt ook vaak veel stress met zich mee. Hoe pak je je spullen nou zo efficiënt in? En hoe krijg je het weer allemaal uitgepakt? Gelukkig vonden wij diverse tips en manieren waarmee jij al je spullen zo slim mogelijk kan inpakken. Ook vertellen we graag wat een professioneel verhuisbedrijf voor jou kan betekenen tijdens het verhuizen.

Tip 1: Pak je inboedel in met handdoeken

Handdoeken zijn een perfect hulpmiddel om je spullen veilig in te pakken. Voor extra stevigheid kun je verpakkingstape gebruiken om servies in een handdoek dicht te plakken. Dit is milieuvriendelijk in tegenstelling tot inpakpapier en noppenfolie, bovendien bespaar je ruimte!

Tip 2: Gebruik vuilniszakken voor je kleding

Met vuilniszakken kun je je kleding snel en efficiënt inpakken en bij elkaar binden. Zo kun je al je kleding aan je hangers laten en direct weer ophangen in je nieuwe huis. Maak gebruik van extra stevige en grote vuilniszakken om je kleding optimaal te beschermen.

Tip 3: Pak je glazen in met sokken

Een andere duurzame manier om breekbare spullen als glazen en vazen in te pakken, zijn sokken. Voor extra beschermingen is het raadzaam om ook kranten en handdoeken als opvulling te gebruiken.

Tip 4: Gebruik folie voor het afsluiten van flesjes

Voorkom tijdens het transport dat je spullen onder bodylotion en shampoo komen te zitten. Gebruik huishoudfolie over de opening van het flesje en doe daarna de gewone dop erop.

Tip 5: Wikkel je kasten in met folie

Met beschermfolie kun je je kastjes inwikkelen om te voorkomen dat deuren en lades open gaan tijdens het tillen en het transport. Eventueel kun je bestek of andere lichte spullen zoals ondergoed erin laten zitten.

Tip 6: Vervoer je boeken in rolkoffers

Het sjouwen van boeken kost veel tijd, want dit is meestal het zwaarste gedeelte. Bespaar jezelf onnodige moeite en rugpijn en vervoer je boeken in een rolkoffer. Heb je geen rolkoffer? Maak dan gebruik van boekendozen. Zo kun je je boeken ook eenvoudig en veilig vervoeren.

Zo vind je een betrouwbaar verhuisbedrijf

Een goed, professioneel verhuisbedrijf hanteert een veilige procedure voor het transport van uw goederen, en dat tegen betaalbare tarieven. Controleer op de website ook of het bedrijf werkt met professionele verhuizers. Kijk of het bedrijf verschillende diensten aanbiedt als verhuisapparatuur, maatwerk en spoedverhuizingen. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare partner die je van A tot Z kan helpen met de verhuizing.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved