Internationale Verhuizers


Tips om plezierig te verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen?

Als u gaat verhuizen, komt er in één keer heel veel op u af. U komt misschien even met dubbele woonlasten te zitten. U moet uw verhuizing doorgeven aan de gemeente. U moet verhuiskaarten schrijven om familie en vrienden van uw nieuwe adresgegevens te voorzien. U moet uw huidige woning verkopen of op tijd de huur opzeggen. En u moet uw inboedel uit uw huidige woning zien te krijgen. Voor dat laatste punt lijkt het inschakelen van een verhuisbedrijf de meest voor de hand liggende optie. Maar is dat wel zo? Wij gingen voor u op onderzoek uit. We kwamen na een korte zoektocht naar een bedrijf dat ons goedkoop en vakkundig kon verhuizen niet uit bij een verhuisbedrijf, maar juist bij een woningontruimer! Lees verder om te ontdekken waarom het verstandig is een zo’n bedrijf in te schakelen als u gaat verhuizen.

Voordelen van een woningontruimer bij een verhuizing

Een eerste voordeel van een bedrijf in woningontruiming, is dat het vaak stukken voordeliger is dan een verhuisbedrijf. Maar dat is nog niet alles. Zo zijn de vakmensen van een bedrijf in woningontruiming vaak ook een stuk respectvoller en discreter dan standaard verhuizers. Dat komt omdat woningontruimers vaak ingezet worden om een woning leeg te halen na een overlijden of in het geval van een scheiding. Zij zijn er daardoor in getraind op zorgvuldige en klantvriendelijke wijze te werken. Een ander voordeel van een bedrijf in woningontruiming, is dat u alles wat bij uw verhuizing komt kijken aan deze specialisten kunt overlaten. Van het inpakken van uw spullen, tot het eventueel afleveren van uw inboedel bij een betrouwbaar veilingbedrijf. Dit bespaart u een hoop extra contracten, tijd en geld. Zo houdt u een hoop tijd over om uw nieuwe woonomgeving te ontdekken en uw buren te ontmoeten. Kortom, vergeet die verhuisbedrijven, maar ga op zoek naar een woningontruimer die u wil helpen verhuizen!

Laat u optimaal begeleiden als u gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Zorg er dan voor dat uw verhuizing snel, vakkundig en betaalbaar uitgevoerd wordt. Dit lukt waarschijnlijk niet als u een nationaal bekend verhuisbedrijf inschakelt. Dit bedrijf zal u de hoofdprijs vragen en zet alleen maar onervaren studenten in. Kies voor een bewezen bedrijf in woningontruiming. Dan bent u verzekerd van een professionele en respectvolle aanpak. En u betaalt stukken minder! Veel succes met het verhuizen!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved