Internationale Verhuizers


Traprenovatie in uw huis na een verhuizing

Oplossingen voor beschadigde trap in uw nieuwe woning

Door jarenlang gebruik van een trap, zal deze na verloop van tijd verslijten en verouderen. Het kan ook voorkomen dat hij grotere schade oploopt, door er bijvoorbeeld een te zwaar voorwerp (wasmachine?) tijdens een verhuizing overheen te tillen. Wat doet u dan? Kiest u voor een nieuwe trap, of voor renovatie? Een nieuwe trap laten plaatsen is in veel gevallen best prijzig, dus u kunt ook kiezen voor traprenovatie. Hieronder leest u een aantal opties voor traprenovatie.

Traprenovatie met overzettreden

Een veel voorkomende manier van traprenovatie is het gebruik van overzettreden. Dan worden nieuwe treden over de bestaande traptreden geplaatst om een geheel nieuwe look te creëren. Voor echte renovatie is dat geen oplossing; wel voor het upgraden van de uitstraling van uw trap.

Opnieuw verven

Naast het renoveren van de trap met behulp van overzettreden, zijn er ook mogelijkheden voor een traprenovatie die minder ingrijpend zijn. Is de trap bijvoorbeeld versleten? Een nieuw likje verf kan dan al wonderen doen. Het is belangrijk dat u er een slijtvaste lak voor gebruikt. Zo voorkomt u een tweede snelle traprenovatie. Zelfs een likje verf kost natuurlijk wel een bus verf, maar de kosten blijven zo wel zeer binnen de perken.

Zandstralen van uw trap

Bij een houten trap, kunt u altijd kiezen voor een traprenovatie door middel van zandstralen. Onder hoge druk wordt een straalmiddel op het trapoppervlak gespoten. Door de schurende werking worden alle scheuren, hoeken en gaten schoon en gelijkmatig gestraald. Ook oude trappen die gevernist of geverfd zijn, krijgen door zandstralen hun oorspronkelijke houtstructuur terug. Zandstralen is dus de ideale traprenovatie, zeker als u de trap een paar tinten lichter wilt maken.

Heeft u ervaring met een versleten trap na uw verhuizing? Wat heeft u toen gedaan? We horen het graag van u via ons contactformulier!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved