Internationale Verhuizers


Internationale Verhuizers

Internationale Verhuizers & Zn is een familiebedrijf in het Oosten van Nederland. In 1950 is Jaap van Hunen sr. Begonnen met een bodedienst in Apeldoorn voor het vervoeren van leien platen voor biljarttafels. Al snel werd in Arnhem de eerste Hanomag driewieler aangekocht en ging het bedrijf meer verhuizingen uitvoeren. Het gevolg was dat er zelfs verhuiswagens werden aangeschaft en er onder andere kledingtransport naar het toenmalige Joegoslavië plaatsvond.

Verhuizing naar Babberich

Na enkele jaren kwam het punt dat het bedrijf zelf verhuisde. Van Arnhem verhuisde Internationale Verhuizers naar een professioneel onderkomen in Didam. 20 jaar later bleek ook dit pand onvoldoende groot te zijn en verhuisde het bedrijf naar het huidige adres in Babberich. Hier zitten wij nog steeds tot grote tevredenheid en hebben wij voldoende ruimte voor ons wagenpark en andere materieel.

Contact met Internationale Verhuizers

Het internationale karakter van Internationale Verhuizers is gebleven. Deskundige internationale verhuizers verzorgen dagelijks verhuizingen in binnen- en buitenland. Bent u ook van plan om te verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisdienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved