Internationale Verhuizers


De veelvoorkomende problemen bij een verhuizing? Lees het hier

Verhuizen, voor velen geen hobby

Vele mensen zien een verhuizing niet bepaald als een leuke gebeurtenis. Zeker niet wanneer deze noodgedwongen plaatsvindt. Een goede voorbereiding kan een hoop schelen, evenals het inzetten van een ontruimingsbedrijf. Wat zijn veelvoorkomende problemen tijdens een verhuizing? In dit blog zetten wij ze op een rijtje.

Te weinig kundige hulp

Vaak worden vrienden of familie ingezet om te helpen bij een verhuizing. Uiteraard is dit heel fijn, maar doordat een verhuizing hierdoor minder gestructureerd verloopt, kan deze nog al eens langer duren dan gewenst. Ook heeft u sneller de kans dat meubels of andere bezittingen beschadigen. Het inschakelen van een professioneel ontruimings- of verhuisbedrijf neemt u vele zorgen uit handen en zorgt ervoor dat uw verhuizing veel sneller verloopt.

Kans op lichamelijke klachten

Bij een verhuizing moeten vaak zware objecten getild worden. Wordt er geen goede tilhouding aangenomen tijdens de verhuizing, dan kunt u erge last krijgen van uw rug, schouders of benen. Pas daarom goed op wanneer u zware objecten moet tillen. Heeft u last van lichamelijke klachten of heeft een van uw vrienden hier last van? Zorg dan dat de zware objecten aan iemand anders worden overgedragen, of schakel een ontruimingsbedrijf in.

Verkeerde manier van transport

Weet u al hoe u uw spullen naar uw nieuwe woning gaat vervoeren? U wilt er tussentijds niet achterkomen dat uw gehuurde voertuig toch te klein is voor uw spullen. En heeft u wel een verhuislift gehuurd? Zeer handig als u bepaalde voorwerpen naar boven wenst te verhuizen.
Wenst u ongemakken te voorkomen? Meet dan van tevoren uw meubels op en ga na of deze in uw verhuisbusje of aanhangwagen passen. Denk ook aan verhuisdekens of sjorbanden, zodat uw meubels niet beschadigen gedurende het vervoer.

Geen goede planning

Vaak verloopt een verhuizing moeizaam door een slechte planning. Daarom is het handig voorafgaand op te schrijven wat u precies nodig heeft voor uw verhuizing, hoe lang u verhuishulp wenst, welke dingen u direct wenst te vervoeren en welke eventueel later.
Door een goede planning weten zowel u als uw verhuizers waar jullie aan toe zijn.

Problemen voorkomen

Wenst u het liefst verhuisproblemen te voorkomen? Schakel dan de hulp in van ervaren professionals en laat hen uw zorgen uit handen nemen. Wij wensen u veel succes bij uw verhuizing!

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved