Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Verhuisbedrijf Doetinchem

Zoekt u een verhuisbedrijf in Doetinchem? Neem dan contact op met UTS van Hunen. Wij verzorgen verhuizingen in Doetinchem en ver daarbuiten. Internationale verhuizers staan klaar om u zelfs over de grens te verhuizen. Met onze jarenlange ervaring als professioneel verhuisbedrijf verzorgen wij een verhuizing van voor naar achter.

Zorgeloos verhuizen

Volgens een vast stappenplan werken wij uiterst efficiënt en kunt u er van op aan dat de verhuizing voor u zorgeloos zal verlopen, zodat u snel van uw nieuwe onderkomen kunt genieten. Van een complete internationale verhuizing van een multinational tot een kleine verhuizing voor een particulier, ons verhuisbedrijf biedt altijd verhuisservice op maat.

Verhuisbedrijf Doetinchem inschakelen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf in Doetinchem en omgeving? Dan kunt u volledig vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij stellen graag een gedetailleerde offerte voor u op, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved