Internationale Verhuizers


Verhuisbedrijf Nijmegen

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een passende oplossing voor al uw verhuiswensen. Als internationale verhuizers, verzorgt ons verhuisbedrijf zelfs voor het transport van uw goederen in het buitenland. Niet alleen verhuizen behoort tot het dienstenpakket van ons verhuisbedrijf, wij kunnen ook de opslag van uw goederen verzorgen.

Verhuizing van begin tot eind

Ons verhuisbedrijf verzorgt verhuizingen van begin tot eind. Desgewenst krijgt u zelfs een verhuiscoördinator toegewezen die u help om al uw zorgen uit handen te nemen en de verhuizing in goede banen leidt. Een handyman kan u helpen met kleine kluswerkzaamheden en uw oude ruimte kan door een professioneel schoonmaakteam schoon worden opgeleverd. Ook als u slechts een klein onderdeel door ons verhuisbedrijf wilt laten uitvoeren, kunt u bij ons terecht.

Contact met een verhuisbedrijf Nijmegen?

Als u contact met ons verhuisbedrijf in Nijmegen opneemt, kunnen wij u meer informatie geven en een gedetailleerde offerte sturen. De offerte brengen wij volledig vrijblijvend uit, u bent tot niets verplicht. Onze verhuisdienst staat graag voor u klaar!

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved