Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Verhuisdienst

Een verhuisdienst die uw wensen begrijpt en uitvoert, dat is UTS van Hunen. De internationale verhuizers van onze verhuisdienst staan graag voor u klaar om uw verhuizing te verzorgen. Desgewenst bieden wij extra diensten aan, zoals de schoonmaak van uw ruimte en het verzorgen van diverse klussen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u dan begeleiden door een deskundige verhuiscoördinator. Deze professional helpt u graag op de goede weg en neemt uw zorgen uit handen.

Scherpe verhuistarieven

Als internationaal verhuisbedrijf zijn wij al vele jaren actief. Dagelijks zijn enthousiaste en vakbekwame verhuizers in de weer om verhuizingen te regelen voor bedrijven en particulieren. Creatief en efficiënt weet onze verhuisdienst verhuizingen te combineren waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Laat u adviseren door onze verhuisdienst

Een verhuizing is voor u geen alledaagse bezigheid. Laat u daarom adviseren door onze professionele verhuisdienst. Voor ons is een verhuizing namelijk wel alledaags werk, waardoor wij u precies kunnen vertellen waarop u kunt letten en wat belangrijk is als u gaat verhuizen. Wij maken graag kennis met u en bekijken met enthousiasme hoe wij uw verhuizing zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Neem contact op en ontdek de vele mogelijkheden van onze verhuisdienst.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved