Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Verhuizen naar buitenland

Als u van plan bent om te verhuizen naar het buitenland, zal u waarschijnlijk veel moeten regelen. Zo is het belangrijk om de verblijfsvergunningen, verzekeringen, verblijfplaats en veel andere zaken vast te leggen. Doordat er al genoeg zaken zijn die u dient te regelen, vindt u het ongetwijfeld fijn dat een verhuizing uiteindelijk vlekkeloos verloopt en uw bezittingen zorgvuldig en snel naar de juiste plaats worden vervoerd.

Voorkom vervelende situaties

Als u gaat verhuizen naar het buitenland, doet u er goed aan om UTS Van Hunen & Zn in te schakelen. Onze jarenlange ervaring als internationaal verhuisbedrijf maakt het mogelijk om uw verhuizing concreet en snel voor u te regelen. Wij weten precies met welke aspecten rekening gehouden dient te worden en kunnen u daarover zorgvuldig informeren. Wij stemmen graag de zaken grondig met u af, zodat u achteraf niet te maken krijgt met vervelende situaties.

Ontvang deskundig advies

Naast de complete buitenlandse verhuizing, kunnen wij desgewenst ook apparatuur en andere zaken opslaan en schoonmaken. Doordat wij exact weten wat een verhuizing naar het buitenland inhoudt, kunnen wij u ook deskundig adviseren over zaken waar u wellicht niet meteen aan denkt.

De service die u mag verwachten

Een internationale verhuizing wordt door ons verhuisbedrijf discreet en flexibel verzorgd. Naar welk land u ook verhuist, wij bieden altijd de service die u van ons mag verwachten. Wacht niet te lang en vul vandaag nog het contactformulier in, om de mogelijkheden voor verhuizen naar het buitenland met ons door te nemen en de volledige verhuizing te verzorgen.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved