Internationale Verhuizers

0316 - 248 845

Contact

UTS Van Hunen & Zn
Transito 19
6909 DA Babberich
T: +31 (0)316 24 88 45
F: +31 (0)316 24 71 47
Doetinchem 0314-362305
Nijmegen

Over ons

✔ 60 jaar ervaring
✔ Scherpe tarieven
✔ Erkende verhuizers
✔ Nationaal en internationaal
✔ Opslag en schoonmaak

Verhuizing

UTS van Hunen is al jaren uw partner voor een zorgeloze verhuizing. Voornamelijk voor het zakelijke segment is ons verhuisbedrijf actief in het Oosten van Nederland. In de 60 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Wij blijven ons continu ontwikkelen en onze medewerkers op de juiste manier opleiden, zodat wij een uitgebreid dienstenpakket kunnen bieden voor een complete verhuizing.

Slechts één aanspreekpunt voor de complete verhuizing

Voor al onze diensten hebben wij slechts één aanspreekpunt, waardoor de communicatielijnen kort zijn en er snel beslissingen genomen kunnen worden. Wij doen waar we goed in zijn en hebben een no nonsensmentaliteit. Naast de verhuizing bieden wij onder andere interne verhuizingen, huismeesterdiensten, handymandiensten, ondersteuning op facilitair gebied en de opslag van uw goederen.

Gedetailleerde offerte voor uw verhuizing

Onze gemotiveerde internationale verhuizers staan graag voor u klaar om een compleet advies te geven voor uw verhuizing. Onze verhuizers bieden een hoge productiviteit waardoor u zeer goedkoop uit bent. U kunt met ons contact opnemen voor een gedetailleerde offerte.

Direct contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*


© Copyright. All rights Reserved