Internationale Verhuizers


Vloeren Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam: nieuwe vloer

Heeft u net een nieuwe woning gekocht in Amsterdam? Of gaat u er huis of appartement huren? Dan heeft u een grote keuze bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. U heeft met een verhuizing veel aan uw hoofd en kiezen kan lastig zijn. Daarom helpen wij u door de meest voor de hand liggende opties te bespreken voor een nieuwe vloer in Amsterdam. Lees snel verder!

Houten parketvloer

Een houten parketvloer is een natuurproduct. Dat merkt u direct als u eroverheen loopt. Het voelt heel anders aan dan bijvoorbeeld laminaat of PVC. Het is ook een duurzame keuze omdat een houten vloer een leven lang mee gaat bij goed onderhoud. Zo kunt u bij slijtage de vloer opschuren opnieuw lakken. Uw vloer is dan weer als nieuw! Parket wordt vaak verlijmd en kwaliteit heeft natuurlijk een prijs. Dus het is wel handig dat u zeker weet dat u er nog lang zult wonen, want meenemen is dan lastig.

Laminaatvloer

Laminaat is een populaire vloer in Amsterdam. Het is verkrijgbaar met verschillende kleuren en prints en in diverse kwaliteitsklassen. Laminaat heeft een kunststof toplaag en is eenvoudig in onderhoud. Ook kunt u het eenvoudig zelf leggen, dankzij het handige kliksysteem. Wel zijn beschadigingen lastig te herstellen.

PVC-vloeren

Voor een eenvoudig te leggen vloer, met veel keuzemogelijkheden in prints en kleur, kiest u voor een PVC-vloer. Een houtlook of betonlook PVC-vloer is bijna niet van echt te onderscheiden? Bovendien is de vloer geluiddempend en ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl-vloeren

Voor een vloer die makkelijk in onderhoud is en ook nog eens goed isoleert, kiest u voor vinyl. Ook deze vloer is verkrijgbaar in diverse prints zoals een houtlook of met de uitstraling van steen of tegels. Het gaat lang mee en is gemakkelijk in onderhoud doordat het waterdicht is.

Tapijt

Natuurlijk mag tapijt niet ontbreken is deze lijst. Tapijt is er in talloze kleuren en dessins, hoogpolig en laagpolig. Het is prettig aan de voeten en geluidsdempend. Heeft u last van een echo in huis? Dan kan tapijt ook bijdragen om de akoestiek te verbeteren.

Vloeren in Amsterdam kiezen

We hopen dat u na het lezen van dit blog een beter beeld heeft, van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloeren in Amsterdam. Als extra tip willen we u nog meegeven, dat ook het gewicht van een vloer een belangrijke rol kan spelen bij het maken van een keuze. Als u in Amsterdam woont is de kans groot dat u niet op de begane grond woont. En helaas is er niet overal een lift. Dit kan een factor zijn als u alle vloerdelen via de trap omhoog moet sjouwen.

Wilt u graag meer tips om verhuizen makkelijker en minder stressvol te maken? Lees dan ook de andere artikelen in ons

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved