Internationale Verhuizers


Wanddecoratie inspiratie voor thuis

Wanddecoratie inspiratie voor uw huis

Gaat u verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat uw nieuwe woning er precies zo uit komt te zien als u wenst. De keuken waar u altijd al van gedroomd heeft, een luxe badkamer en natuurlijk een gezellige woonkamer. Dat is waar het om gaat. En om dit te realiseren, is de juiste wanddecoratie nodig. De wanddecoratie bepaalt namelijk de uitstraling van de ruimte. Daarom geven wij u in dit blog wanddecoratie inspiratie voor thuis. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe huis ook echt uw thuis wordt!

Steenstrips: de trend van dit moment

Een echte trend in wanddecoratie van dit moment, zijn steenstrips. Hier kun je een landelijke inrichting of industriële look mee creëren. Steenstrips zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Houdt u van een originele bakstenen look? Of wilt u graag een witte stenen muur? Alles is mogelijk.

Pebbles voor een tijdloze uitstraling

Wilt u graag met uw wanddecoratie een tijdloze uitstraling creëren? Dan zijn pebbles echt wat voor u! Pebbles zijn kleine keien. Samen vormen ze een mooi geheel. Pebble steentjes zijn echte natuurproducten. Ze gaan jarenlang mee en hebben een natuurlijke, tijdloze uitstraling. En u heeft de keuze uit veel verschillende kleuren, maten en vormen. Met pebbles tovert u uw woning om tot een unieke en stijlvolle plek.

Meer klasse met mozaïek

Als u een echte eyecatcher wilt, is mozaïek de wanddecoratie die u zoekt. Mozaïek geeft een woning meer klasse. En u kunt wanddecoratie van mozaïek met elke interieurstijl combineren. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk karakter, een strak interieur, maar ook aan de Scandinavische stijl. Mozaïek is in tal van kleuren en afwerkingen beschikbaar. U vindt dus altijd wel iets wat bij u past.

Heeft u nog wanddecoratie inspiratie voor ons? Laat het ons weten via het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved