Internationale Verhuizers


Wietplantage in een huis ontruimen? Zet een professional in!

Een wietplantage in huis ontdekt

Bent u verhuurder en heeft u zojuist een wietplantage in huis ontdekt? Dagelijks vinden er nog ontruimingen van wietplantages plaats, in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Misschien bent u slachtoffer geworden van een criminele organisatie die misbruik heeft gemaakt van uw woning door hier een wietplantage in te plaatsen. Op het moment dat u deze ontdekt, kunt u het beste een professional inschakelen om de restanten op te ruimen. Waarom? Daar vertellen wij u graag meer over in dit blog.

Schakel eerst de politie in

Bij het ontdekken van een wietplantage, is het inzetten van de politie het eerste wat u te doen staat. Zij kunnen gericht actie ondernemen met betrekking tot de daders en zorgen ervoor dat alle spullen, zoals kweekmaterialen, worden afgevoerd en vernietigd. Echter blijft er hierna vaak troep achter en is het pand dusdanig onoverzichtelijk geworden dat u wellicht niet meer weet hoe u de woning weer op orde kunt krijgen. Een professional in het ontruimen van wietplantages kan ervoor zorgen dat uw woning weer in haar originele staat terecht komt en alle overige materialen worden afgevoerd.

Wat kan een professional voor u betekenen?

Schakelt u een professional in, dan kan deze veel voor u betekenen. Zo kan deze de onveilige elektrische bedrading en installatie ontmantelen en verwijderen, waarna deze weer wordt teruggebracht in haar originele staat. Ook stellages, die vaak zelf gemaakt en veelal zeer onveilig zijn, kunnen gedemonteerd worden, zodat de schade aan de ruimte zoveel mogelijk binnen de perken blijft. Bij het demonteren zullen ook de afzuiging, koolstoffilters, lampen en overige apparatuur losgekoppeld worden. Eventuele gaten die zullen ontstaan in uw wanden of vloeren zullen worden opgevuld. Dit geldt eveneens voor alle mankementen die aan uw woning zijn ontstaan door de plantage. Wist u dat een professional de restanten van het afval, evenals de gevaarlijke stoffen, ook gescheiden kan afvoeren? Hier bespaart u weer kosten mee. Oftewel, het inschakelen van een professional levert u weer een mooie woning op!

Start met de ontruiming van de wietplantage

Wilt u de woning het liefst zo snel mogelijk weer in haar originele staat terug hebben voor een nieuwe verhuurder? Wacht dan niet langer en schakel een professional in. Op deze manier weet u zeker dat de ontruiming snel en secuur zal plaatsvinden. Wij hopen u middels deze weg voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u succes bij de ontruiming van de wietplantage.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved