Internationale Verhuizers


Zonwering voor je nieuwe huis in Hoofddorp

Soorten zonwering voor je huis in Hoofddorp

Heb je net een nieuw huis gekocht in het mooie Hoofddorp? Van harte gefeliciteerd! Nu je net een nieuw huis aangeschaft hebt, gaan er natuurlijk veel ideeën door je hoofd. Eén daarvan is ongetwijfeld welke zonwering je kiest voor je nieuwe huis. Zonwering is namelijk perfect om de warmte buiten te houden, je huis inbraakwerend te maken en om voor wat meer privacy te zorgen in je huis. In dit blog geven we je alvast wat inspiratie door wat typen zonwering op te sommen. Lees snel verder!

Zonneschermen

Zonneschermen zijn inmiddels zeer bekend en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Een zonnescherm is een doek dat aan de buitenkant van je raam wordt gemonteerd. Het scherm kun je vervolgens in- en uitklappen of in- en uitvouwen. Afhankelijk van jouw type woning, raam en persoonlijke voorkeur is er altijd wel een zonwering die perfect is voor jou. In grote lijnen zijn er vijf soorten zonwering:

 • Uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Screens
 • Markiezen
 • Shutters

Rolluiken

Wil je naast het licht ook ongewenste gasten en gespuis tegenhouden? Dan zijn rolluiken dé oplossing voor jou! Rolluiken zitten aan de buitenkant van je ramen en zorgen door hun stevige materiaal voor meer inbraakwering. Ook zorgen ze er in de zomer voor dat je woning lekker koel blijft en zorgt het er in de winter voor dat de warmte goed binnen blijft. Omdat je hierdoor minder hard hoeft te stoken, bespaar je ook nog eens op je energierekening. Je portemonnee zal je dus dankbaar zijn.

Shutters

Heb je je zonwering liever aan de binnenkant van je woning? Wil je het licht daarbij extra goed kunnen regelen in huis? Dan zijn shutters iets voor jou. Dit zijn luiken met horizontale latten die je kunst verstelling in kanteling. Op deze manier regel je de lichtinval helemaal naar wens. Daarnaast zorgt het voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur en zorgt het ervoor dat pottenkijkers niet naar binnen kunnen gluren.

Extra informatie

We hopen dat we je met deze tips alvast hebben kunnen inspireren qua zonwering voor je nieuwe huis in Hoofddorp. Heb je nog vragen over zonwering naar aanleiding van dit blog? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.

Direct contact

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*  © Copyright. All rights Reserved